Een bezoek aan Domies Toen in Pieterburen

za. 09 juli 2022

« Terug naar Nieuws

Op vrijdag 8 juli j.l. hebben Yvonne de Vries-Vreugdenhil en Sharon Pieterman een bezoek gebracht aan Domies Toen in Pieterburen.

Het bestuur van Stichting Domies Toen heeft vorig jaar Kantoor Vreugdenhil gevraagd om hen te ondersteunen bij de leden- en financiële administratie. Kantoor Vreugdenhil verzorgt dit inmiddels als een all-in pakket. Hierbij kan gedacht worden aan het versturen van de lidmaatschapskaarten, het doen van betalingen, het bijhouden van de financiële administratie en het samenstellen van de jaarrekening.

Domies Toen is gelegen bij de Petruskerk in Pieterburen en betekent tuin van de dominee.  Vroeger onderwees de dominee hier boeren in plantkunde. Domies Toen heeft als botanische tuin dezelfde doelstelling, maar richt zich nu op educatie van bezoekers.

Yvonne en Sharon hebben een rondleiding gekregen door de tuin. Zij hebben hier een grote diversiteit aan planten en dieren gezien. De indeling van de tuin met verrassende hoekjes en fraaie doorkijkjes is het hele jaar door de moeite waard om te bezoeken.

Kantoor Vreugdenhil wil graag mensen laten kennis maken met Domies Toen en geeft daarom een lidmaatschap cadeau! Heeft u hierin interesse, stuur dan een e-mail naar info@kantoorvreugdenhil.nl en vermeld hierin dat u belangstelling heeft voor het cadeau lidmaatschap. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf lid te worden van Domies Toen. Kijk voor meer informatie hierover op www.domiestoen.nl.  

 DomiesToen2